Tabără de pregătire-Shotokan Karate / Mamaia -24 iulie-06 august 2017

Acesta, se organizează în Constanţa, antrenamentele se vor desfăşura în aer liber pe platou respectiv pe plaja ” MAMAIA” .

Va avea loc în perioada 24 iulie-6 august 2017.

Stimaţi sportivi, avem deosebita onoare de a vă invita în perioada de Vară, la Mare în Cantonament unde se va desfăsura / Stagiul Tehnic Anual de Karate – pe Secţiuni condus de prof. Vaida Ioan 8 Dan Karate


STAGIUL, este inclus în cheltuielile de cantonament!
– se va preda secțiunea de / sport karate ca obiectiv principal, respectiv ca obiectiv secundar / secțiunea de autoapărare Self-Defense se învață cum să reacționam în situații neprevazute ca exemplu: când sunt atacați pe stradă, cum să se apere împotriva unui agresor înarmat, cuțit, pistol, baston, lupta corp la corp.

la stagiu se învață tot felul de tehnici de autoapărare din școlile de: Karate, Kobudo, Tai-Jitsu, Ju Jitsu, Krav Maga, lupta de stradă cu sau fară arme.

Pregătirea este modernă și specializată, pentru toate vârstele, având ca obiectiv- țintă principal: autoapărarea și educarea capacități de luptă și strategie.
Antrenamentele sunt realiste, concentrate, bazate pe concepte ultramoderne de predare și adaptate situațiilor actuale de conflict real.

Tehnicile de autoapărare sunt complexe și necesită mult antrenament, însă cu perseverență se pot învăța.

pot participa sportivi între vârstele de 5 pâna în 18 ani.

Acesta se organizează în Constanta, antrenamentele se vor desfăşura în aer liber pe platou respectiv pe plaja” MAMAIA” .
ATENȚIE, LOCURILE SUNT LIMITATE!
• termen limită de înscriere 04 mai 2017
• avans, plată până la data de 05 mai 2017!
• La finalul STAGIULUI-Examen de Centură de la Alba, până la Centura Neagră 1 Dan

Transportul (este asigurat Oradea-Mamaia-Oradea respective 14 zile este la dispozitia echipei conform unui orar) / Microbus sau Autocar in functie de doritori (transportul se achită separat de cantonament, până la data de cel târziu 29 iunie 2017, OBLIGATORIU).

FOARTE IMPORTANT!!!

Începand de anul acesta se revine la examinare STANDARD, pentru centurile avansate și superioare (începand cu centura ALBASTRĂ), examenul de centura se susține doar în cantonament, după o aprofundare atentă a karate-do-ului.

Vă mulțumim de întelegere

Oss!g>